radio NED+

luister naar meer dan 1000 radiostation uit Nederland en Vlaanderen

radioNED voor ANDROID beschikbaar!

Ruim 2 jaar krijg ik zeer regelmatig de vraag waarom er geen radioNED voor Android is. Het antwoord was simpel: “Kwestie van (te weinig) tijd!”.

Maar nu is het er dan toch van gekomen: radioNED voor Android is beschikbaar. Tada …. ik ben er trots op en erg blij mee 😉

Ik hoop jullie ook.

De basis werkt. Er kan geluisterd worden en gescrold worden door diverse categorieën. Alle 650+ radiostations zijn beschikbaar. En stationAPP is beschikbaar, dus dat maakt deze versie interessant voor radiostation. Verder is autoplay in te stellen. Veel luisterplezier!

Uiteraard is dit een eerste versie, dus mag er flink getest worden. Uiteraard heb ik dat zelf gedaan, maar de echte Proof of the pudding is natuurlijk als een groot aantal gebruikers op diverse Android devices radioNED gaan gebruiken. Mocht er iets niet (goed) werken, laat dat dan even weten via info@radioned.nl. Samen maken we radioNED beter.

Onder de nieuws knop zit nu nog de pagina van radioNED, maar dat moet op termijn vervangen worden door het medianieuws van: Spreekbuis.nl, TotaalTV, Mediacourant, Radiofreak en Mediamagazine. De favorieten-knop werkt niet nog en onder de setup is nog maar weinig te zien. Chromecast zit er nog niet in. Et cetera. Maar daar komt in de loop van de tijd verandering in.

Downloaden? Check Google Play Store.

Voor nu heel veel luisterplezier … en zegt het voort!

Een speciale dank aan Henry Luchtmeijer van Henry Media. Hij heeft de look & feel van radioNED en radioNED+ naar een hoger plan getild. En afgelopen maanden geholpen met het overzetten van radioNED naar Android.

Copyright 2017, 2018, 2019 en 2020 radioNED