RadioNED biedt het grootste aanbod van radiostations uit Nederland en Vlaanderen, maar soms mis je een radiostation. Dat ene radiostation dat je tijdens de zomervakantie aan het strand beluisterde. Of dat radiostation dat je tijdens de wintersport hoorde.

Wil je extra radiostations zelf toevoegen?

Met de in-app aankoop “extra” is het mogelijk om zelf eigen radiostations toe te voegen. 

Als je naast de naam en slogan van het radiostation ook de beschikking hebt over een werkende stream url dan is toevoegen eenvoudig.

Deze extra radiostations worden gesynchroniseerd tussen iOS en tvOS. Je hebt ze dus altijd bij de hand: thuis en onderweg.

Hoe ziet het er uit in radioNED+

In onderstaande afbeeldingen zie je hoe je een extra radiostation toevoegt. En een voorbeeld van het overzicht van zelf toegevoegde zenders. Deze uitbreiding werkt zowel in dark als light mode in iOS en tvOS.

Groot overzicht met radiostations

Ben je op zoek naar een overzicht met een groot aantal radiostations met stream urls? Bezoek dan de website van Hendrik Jansen. Hendrik Jansen heeft een actueel overzicht van radiostations uit Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Ierland, Liechtenstein, Oostenrijk, Spanje, Bulgarije en Zuidelijk Afrika. Een andere interessante bron is Radio-Browser.